Bu özellik, bir disk veya bölümdeki verileri kalıcı olarak siler.
Bir diske veya bölüme sağ tıklayın, ardından Gelişmiş -> Verileri sil seçeneğini belirleyin.
Uyarı: Bu işlem geri alınamaz. Seçili disk veya bölümdeki tüm veriler kalıcı olarak kaybolur.